Het rijke roomse leven in brabant 1900-1970

Ik was van gedurende het schooljaar 1958-1959 in klas 6b bij frater Ludger
Onlangs vond ik het fotoalbum van mijn verblijf aldaar terug. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik daar een prettige tijd heb gehad. Op cour moyen was ik niet alleen . Ik was daar met twee neven.
Veel van mijn familieleden uit vorige generaties zijn ook opm de Ruwenberg geweest. Ik ben benieuwd hoeveel van mijn klasgenoten nog in leven zijn. IK ben thans 73 en nog goed gezond.

2

Reacties (2)

Thijs de LeeuwBHIC zei op 21 juli 2020 om 22:26 uur

Dank voor je bericht Jan, het zou mooi zijn als er nog oud-klasgenoten op dit forum gaan reageren. Je zou hier ook al wat namen kunnen noemen en wij / BHIC kunnen tzt achter de schermen contact leggen, zodra er personen in zicht zijn. Hartelijke groeten,

Pieter Ligtenberg zei op 8 februari 2022 om 20:52 uur

Pieter Ligtenberg, destijds woonachtig in Tilburg. Ik heb gedurende de schooljaren 1960 tot 1963 de lagere school klas 4,5 en 6 doorlopen. Het laatste jaar met nog twee broers. Ik zat op Cour Holland. Het was een prettige tijd met mooie herinneringen. Gedurende deze jaren werd ieder jaar een gedenkboek met foto's uitgegeven die ik nog in mijn bezit heb. Twee van mijn ooms aan moederszijde (Oomen) hebben ook voor WO2 op de Ruwenberg gezeten. Frater Ludger kende ik van de Ruwenberg en die later hoofd van de lagere school werd in de Hoefstraat Tilburg. Ik ben 72 jaar oud.

Reactie toevoegen

Je e-mailadres is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.